Hur avslutar jag mitt medlemskap?

För att avsluta ditt medlemskap, skickar du in en begäran via vår ID-koll här du väljer ”Avsluta medlemskap” som aktuell begäran.

När begäran är mottagen och medlemskapet avslutat, får du en bekräftelse via ID-kollen på detta - normalt inom 24 timmar efter inskickad begäran på helgfria vardagar. Om du saknar bekräftelse via ID-kollen efter 48 timmar på helgfri vardag, får du gärna höra av dig till vår kundservice via "kontakta oss" som kan se över statusen omgående.

Anledningen till att du behöver identifiera dig är för att vi är måna om att skydda dina uppgifter, samt behöver vara säkra på att det faktiskt är du som medlem som vill utföra denna handling. Ett avslutande av medlemskapet kan nämligen inte ångras och eventuellt kvarstående bonus och medlemsnivå förloras om man skulle önska att skapa ett nytt medlemskap.

Om du inte vill eller inte har möjlighet att skicka in en begäran via ID-kollen, kan du avstå från att använda ditt medlemskap vidare då detta kommer att avslutas automatiskt efter två års inaktivitet.

Har du fler frågor? Kontakta oss