Jag har ny e-post. Hur kan jag ändra detta för att komma åt mitt medlemskap?

Om du saknar korrekt e-postadress för att kunna logga in på mina sidor kan du skicka in en begäran här.

Välj typ av begäran som "Rättelse". Meddelanderutan behöver innehålla nedan information:

• Önskad e-postadress för inloggning

Vi återkommer till dig med en bekräftelse på att e-postadressen är registrerad på medlemskapet, via ID-kollen inom 24 timmar efter inskickad begäran på helgfria vardagar.

Efter mottagen bekräftelse, klickar du här för att välja ett lösenord.

OBS! Se över din skräppost om du inte hittar bekräftelsen i ordinarie inkorg och tänk på att detta skickas som säkert meddelande till dig via ID-kollen så du inte missar detta.

Har du fler frågor? Kontakta oss